(untitled) (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У роботі викладено результати дослідження пасажиро та вантажоперевезень на залізничному транспорті. Проаналізовано динаміку розвитку перевезень на залізниці. This article deals with the results of investigation of passenger traffic and freight service on the railways. There was analyzed the dynamics of the development of traffic on the railways