(untitled) (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Розглянуто теоретичні основи розвитку само зайнятості населення, визначено її зміст і чинники, які впливають на її формування. Окреслені законодавчі особливості трактування цього явища, запропоновано власне бачення такого феномену в контексті вітчизняної економічної практики. The theoretical bases of self employment, to its contents and the factors affecting it.Designated legal features of the interpretation of this phenomenon is offered his own vision of this phenomenon in the context of national economic practice.