ВПЛИВ НАСЛІДКІВ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ НА РИНОК ПРАЦІ УКРАЇНИ (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті досліджено питання зайнятості в умовах конкурентного середовища. ЇЇ розглядають не лише з позицій важливого виробничого ресурсу, а й з позицій створення основи для соціальної стабільності та гармонійного розвитку суспільства в цілому. In the article explored a question of employment is in the conditions of competition environment. It is examined not only from positions of important production resource but also from positions of providing a basis for social stability and harmonious development of society on the whole.