РЕЗЕРВИ ЗРОСТАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛ (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті викладено основні результати дослідження ефективності праці на підприємствах аграрно-індустріального регіону. Визначено основні чинники та резерви підвищення ефективності праці на промислових та сільськогосподарських підприємствах в сучасних умовах. Обґрунтовано пріоритетні напрями стратегії розвитку Тернопільської області в контексті підвищення ефективності праці. The article presents the main results of the efficiency of labor in the agro-industrial enterprises of the region. The main factors and reserves growth in labor efficiency in industrial and agricultural enterprises in the modern world. Grounded priorities strategy Ternopil region in the context of productivity growth.