РИНОК ПРАЦІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ - Сумцов, В. Г.; Колесник, О. А. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті розкриваються результати проведеного комплексного статистичного аналізу особливостей на ринку праці Луганської області. Визначено основні зміни та тенденції на регіональному ринку праці. Виділені перспективи та запропоновані напрямки удосконалення формування ринку праці Луганської області. The results of conducted complex statistical analysis of features at the market in Lugansk region are examined in the article. The basic changes and tendencies are shown at the regional market of labour. Selected prospects and offered directions of improvement of forming of labour-market in Lugansk region.