ПРОБЛЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ РИЗИКІВ У СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ - Міщук, Г. Ю.; Олійник, О. О. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Обґрунтовано поняття „соціальні ризики” та „ризики в соціально-трудових відносинах”. Проаналізовано динаміку соціальних ризиків найманих працівників у Рівненській області, визначено проблеми регулювання цих ризиків. Concepts “social risks” and “risks in socio-labour relations” are grounded. The dynamics of employee’s risks in Rivne region is analyzed. Problems of their regulation are defined.