ДОГОВІРНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТА ОАПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА РОБОЧУ СИЛУ - Гуменюк, В. Я.; Самолюк, Н. М. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
На основі аналізу класичних теорій, вітчизняної та зарубіжної практики у статті обгрунтована концепція і відповідні моделі договірного регулювання та оперативного управління витратами на робочу силу. Conception and appropriate models of treaty adjusting and operative management by charges for labour force are grounded іn the article on the basis of analysis of classic theories, practice domestic and foreign practise.