СТРАТЕГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В КОНТЕКСТІ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ - Герасименко, Г. В. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Йдеться про проблеми здоров’я як складової комплексної характеристики якості населення. Запропоновано систему показників із метою моніторингу та оцінки якісних зрушень у цій сфері, визначено стратегічні пріоритети державної політики в сфері охорони здоров’я у контексті поліпшення якості населення України. Speech goes about is devoted to health problems as components of the complex characteristics of the population quality. The system of indicators is proposed with purpose of monitoring and evaluation of the qualitative shifts in the area; the strategic priorities of the state policy on public health are defined in the context of improving the quality of population of Ukraine.