ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЯК СПОСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ ЗАЙНЯТОСТІ МОЛОДІ - Буда, Т. Й. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
В статті розглянуто досвід сприяння працевлаштуванню студентів вищих навчальних закладів. Запропоновано шляхи побудови ефективної системи їх працевлаштування. Experience of assistance employment of students of higher educational establishments is considered in the article. The ways of construction of the effective system of their employment are offered.