ФОРМУВАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ДЕМОГРАФІЧНІ АСПЕКТИ - Баб'як, Галина; Сабатюк, Олена (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Розглянуто демографічні аспекти відтворення населення та його трудового потенціалу. Досліджено основні чинники, що визначають процес формування трудового потенціалу. Визначено основні напрями та оцінено перспективи демовідтворювальних процесів в Тернопільській області. The demographic aspects of recreation of population are considered and him labour potential. Investigational basic factors which determine the process of forming of labour potential. Certainly basic directions and the prospects of demodevelopments processes are appraised in the Ternopil rеgion.