ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ ВІДРОДЖЕННЯ ЦУКРОБУРЯКОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ РЕҐІОНУ - Дусановський, Степан; Баглей, Р. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У роботі проаналізовано сучасний стан цукробурякового виробництва регіону, окреслено шляхи його розвитку в умовах ринкових відносин. Показано форми інтеграції в цукробуряковому виробництві. In this paper the current state of sugar beet producing region is analyzed, the ways of its development in market economy conditions is identified. Forms of integration in sugar beet production is shown in this article.