ФОРМУВАННЯ І РЕАЛІЗАЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ЕКОНОМІЧНО АКТИВНОГО НАСЕЛЕННЯ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Коцур, Андрій (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Обґрунтовано необхідність формування і реалізації регіональної соціальної політики збереження та розвитку економічно активного населення та запропоновано основні її напрямки в Тернопільській області. The necessity of the formulation and implementation of regional social policy of preservation and development of the economically active population and suggests its main direction in the Ternopol region.