ТРАНСФОРМАЦІЯ СТРУКТУРИ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ В КОНТЕКСТІ ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ - Дяків, Ольга (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Досліджено сучасні тенденції трансформації зайнятості населення, які відбуваються під впливом глобалізаційних процесів, що посилюють міжрегіональний та міжгалузевий рух робочої сили, а також сприяють виникненню нових форм зайнятості. The modern tendencies of transformation of employment are investigational populations, that takes place under act of processes of globalization, that strengthen interregional and inter-branch motion of labour force, and also assists the origin of new forms of employment.