ВПЛИВ ГЛОБАЛЬНИХ ВИКЛИКІВ НА РОЗВИТОК АГРАРНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ - Надвиничний, Сергій (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Розглянуто вплив глобальних викликів на економічний розвиток національної аграрної сфери. Оцінено загрози та можливості ефективного функціонування галузі в сучасних умовах, заходи щодо гарантування продовольчої та економічної безпеки, ефективного використання сучасних біотехнологій, раціонального використання і охорони сільськогосподарських угідь. The article disclosed the impact of global challenges on the economic development of the national agricultural sector. Assessed threats and opportunities effective functioning of the industry in modern conditions, measures to ensure food and economic security, efficient use of modern biotechnology, rational use and protection of agricultural land.