ВІДТВОРЕННЯ НАСЕЛЕННЯ РЕГІОНУ: ПОГЛЯД КРІЗЬ ПРИЗМУ ДЕМОГРАФІЇ - Баб’як, Галина (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
В статті здійснено аналіз демографічної ситуації в Тернопільській області. Виявлено вплив демографічних чинників на відтворення її трудового потенціалу. Оцінено перспективи деморозвитку регіону. Подано шляхи подолання кризових демографічних явищ. In the article was carriedout out the analysis of demographic situation in the Ternopil’skiy area. Was found out influence of demographic factors on the recreation of it labour potential. The prospects of demodevelopment region are appraised. Were given the ways of overcoming of the crisis demographic phenomena.