РЕГІОНАЛЬНІ АСПЕКТИ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОГРАМ - Фурса, Тетяна (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Досліджено регіональні аспекти в інвестиційному процесі та запропоновано інвестиційну програму. У якій наведене оптимальне рішення управління фінансовими потоками. І при поданих умовах з’являється можливість мобілізації і акумуляції фінансових ресурсів на пріоритетні напрями соціально-економічного розвитку регіону. Studied regional aspects of the investment process and the investment program. In providing the optimal solution to manage financial flows. And in the circumstances presented an opportunity mobilization and accumulation of financial resources to priority areas of social and economic development.