ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ НА РИНКУ ПРАЦІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РІВЕНЬ ЖИТТЯ НАСЕЛЕННЯ - Штокало, Ярослав (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті розглянуто концептуальні засади поширення ринкової економіки як сучасного середовища трансформації ринку праці та її впливу на рівень життя населення. In the article conceptual principles of distribution of market economy are considered as a modern environment of transformation of labour-market and his influence on the standard of living of population.