УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ В УКРАЇНІ - Никифоренко, В. Г. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Розглянуто проблеми формування ефективної системи управління розвитком людських ресурсів в Україні, що має забезпечити збагачення трудового потенціалу держави. Запропоновано комплекс заходів щодо формування відповідних умов і механізмів забезпечення інноваційних підходів до розбудови сучасної системи управління розвитком людських ресурсів. Article is devoted to a problem of formation of an effective control system by development of human resources in Ukraine which is called to provide increase in labour potential of the country. The complex of measures on formation of corresponding conditions and mechanisms of maintenance of innovative approaches to creation of a modern control system by development of human resources is offered