ДИСЦИПЛІНАРНА СТРАТЕГІЯ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА: ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ - Лук'янченко, Д. Н.; Лутай, Л. А. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Розглянуто етапи стратегічного управління дисциплінарними відносинами, наведено узагальнену модель стратегічного управління ними, дано оцінку факторів, що впливають на ефективність дисциплінарної стратегії підприємства, визначено шляхи і напрями формування дисциплінарної стратегії на підприємстві. This article discusses the stages of the strategic management of disciplinary relations, summarizes the model of strategic management, an assessment of factors affecting the effectiveness of the disciplinary strategies of the enterprise, ways and lines of the formation of the disciplinary strategy at the enterprise.