ПРОБЛЕМИ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ - Дороніна, О. А. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Стаття присвячена виявленню негативних явищ у сфері використання трудового потенціалу на основі оцінки стану ринку праці в Україні умовах економічної кризи. The article is devoted to the exposure of the negative phenomena in the labour potential use on the basis of labour market estimation in Ukraine terms of economic crisis.