ВИКОРИСТАННЯ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗАЙНЯТОСТІ УКРАЇНИ В УМОВАХ КРИЗИ - Островерхов, В. М. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
В статті розкрито проблеми формування політики зайнятості в Україні. Проведено аналіз зарубіжного досвіду формування політики зайнятості населення. Запропоновано шляхи вдосконалення формування політики зайнятості в Україні в умовах кризи. The article deals with the problems of forming the employment policy in Ukraine. The foreign experience analysis of forming the employment policy of the population is realized. It is proposed the ways of improvement of employment policy forming in Ukraine at the crisis period.