СВОЄРІДНІСТЬ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ ПОТОЧНИХ БІОЛОГІЧНИХ АКТИВІВ В ТВАРИННИЦТВІ - Брик, Михайло (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2019)
Висвітлено проблеми та особливості обліку поточних біологічних активів, які відіграють важливу роль у виробничому процесі аграрних підприємств, і запропоновано методичні підходи, що дають змогу вдосконалити облік поточних біологічних активів і адаптувати його до сучасних умов та реалій діяльності сільськогосподарських товаровиробників.The problems and peculiarities of accounting of current biological assets, which play an important role in the production process of agrarian enterprises, are proposed, and methodological approaches are proposed that will improve the accounting of current biological assets and adapt it to the current conditions and realities of the activity of agricultural producers.