МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВА: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Кравчук, Наталія (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2019)
У статті досліджено сутність та основні аспекти забезпечення мотивації персоналу у сучасних умовах господарювання. Розглянуто успішний досвід мотивації персоналу у зарубіжних компаніях. Запропоновано мотиваційні заходи для вітчизняних підприємств у контексті підвищення продуктивності праці та формування інтелектуального капіталу суб’єктів господарювання.The article examines the essence and main aspects of providing personnel motivation in modern economic conditions. The successful experience of motivation of personnel in foreign companies is considered. Motivational measures for domestic enterprises are proposed in the context of increasing productivity and forming the intellectual capital of business entities.