ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ КОНЦЕПЦІЇ ЛЮДСЬКОГО РОЗВИТКУ В СИСТЕМІ ЦІЛЕЙ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ - Сливка, О. (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті досліджено можливість використання елементів концепції людського розвитку в системі цілей управління персоналом. Визначено їх зміст на рівні підприємства. In the article probed possibility of the use of elements of conception of human development is in the system of aims of management a personnel. Certainly their maintenance at the level of enterprise.