ІННОВАЦІЙНІ КОНФЛІКТИ НА ПІДПРИЄМСТВІ: СУТЬ, ПРИЧИНИ І НАСЛІДКИ - Цісецький, Орест (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті розглянуто проблему виникнення інноваційних конфліктів на підприємстві, виявлено основні групи причин таких конфліктів, на основі даних досліджень проаналізовано причини, мотиви, способи протистояння, можливі наслідки інноваційних конфліктів. In the article the problem of conflicts of innovation in the enterprise, the main reason groups such conflicts on the basis of these studies analyzed the causes, motives, methods of confrontation, the implications of innovative conflict.