АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНА РЕФОРМА: СУТЬ, ЦІЛІ, ЗАВДАННЯ ТА НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ В УКРАЇНІ - Майброда, Михайло; Ататей, Ірина (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті розглянуті актуальні питання проведення адміністративної і територіальної реформи в Україні, вказані причини, принципи і напрямки реформи в нинішніх умовах. In the article the actual questions of carrying out administrative and territorial reform are considered in Ukraine, reasons, principles and directions of reform, are indicated in present terms.