ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНОМІРНОСТЕЙ ФОРМУВАННЯ ЖИТТЄВОГО РІВНЯ НАСЕЛЕННЯ - Штокало, Ярослав (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Розкрито аспекти дослідження життєвого рівня населення реґіону. Проаналізовано підходи до оцінки цього рівня на основі поєднання аналізу умов для підвищення життєвого рівня, наявних ресурсів та міри задоволення основних потреб населення. The aspects of life standard research of population in a region are exposed. The ways are analysed concerning the estimation of this level based on the combination of analysis of terms for the increase of life standard, present resources and measure of satisfaction of basic population necessities.