РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ БУДІВНИЦТВА В УКРАЇНІ - Пинда, Ростислав (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
Реалізації потенціалу попиту на регіональних будівельних ринках перешкоджають ряд причин. В статті розглянуто післякризовий стан будівельних ринків в регіональних особливостях, проаналізовано показники, вивчено тенденції, які перешкоджають їх розвитку. Realize the potential demand for regional construction markets prevent a number of reasons. The paper deals with the post-crisis state building markets in regional features, performance analysis, studied trends that hinder their development