НАПРЯМКИ РОЗРОБКИ ЦІНОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ РЕГІОНУ - Сарай, Наталія (Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України, 2017)
У статті розкрито основні напрямки розроблення цінової політики підприємств регіону, охарактеризовано принципи, на яких має базуватися цінова стратегія. Обгрунтовано основні функції ціни. Визначено чинники, що впливають на процес ціноутворення, розглянуто етапи та послідовність формування цін на підприємствах регіону. The article describes the main directions development pricing policies of companies in the region, characterized the principles which should be based pricing strategy. Grounded the basic functions of price. Factors, which influence on the pricing are determined, considered stages and sequence pricing on the enterprises in the region.