ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Мирослава Феш, Лариса Запорожан

Анотація


Розглянуто ключові аспекти та особливості формування готельно- ресторанного бізнесу. Виділено основні напрямки, передумови і проблеми розвитку цього перспективного та інвестиційно привабливого виду бізнесу на вітчизняному ринку.

 

The article reviews key aspects and specific features of the hotel-restaurant business. The basic directions, conditions and problems of development of this promising and attractive business investment in the domestic market. 


Ключові слова


готельно-ресторанний бізнес; туризм; інвестиції; рентабельність; hotel-restaurant business; tourism; investments; profitability

Повний текст:

PDF

Посилання


Алексєєв Д. Ресторан за інтересами // Журнал "Ресторанні відомості", №101, 2006. – С. 12-14.

Барановский В. А. Ресторанный бизнес : Учебное пособие. – РнД. : Феникс, 2005. – 220 с.

Богушева В. И. Бары и рестораны. Исскуство обслуживания. – РнД. : Феникс, 2004. – 352 с.

Бородина В. В. Ресторанно-гостинничный бизнес : Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2003. – 165 с.

Браун Г., Хернер К. Настольная книга официанта : Справочник : пер. з англ. – РнД. : Феникс, 2005. – 320 с.

Волкова І. В., Миропольський Я. І., Мумрікова Г. М. Ресторанний бізнес. – К. : Флінта, 2002. – 184 с.

Іванік О. Л. Тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Електронний ресурс. Режим доступу :

http://www.rusnauka.com/14_APSN_2008/Economics/32215.doc.htm.

Об‘єкти ресторанного господарства. Електронний ресурс. Режим доступу: http://zik.ua/ua/news/2012/05/18/349172.

Macintosh R.W., Goeldner Ch.R., Ritchie J.R.B. Tourism : principles, practices, philosophies. / - New York, 1995.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.