ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Анотація
Розглянуто ключові аспекти та особливості формування готельно- ресторанного бізнесу. Виділено основні напрямки, передумови і проблеми розвитку цього перспективного та інвестиційно привабливого виду бізнесу на вітчизняному ринку.
The article reviews key aspects and specific features of the hotel-restaurant business. The basic directions, conditions and problems of development of this promising and attractive business investment in the domestic market.
Ключові слова
Повний текст:
PDFПосилання
Алексєєв Д. Ресторан за інтересами // Журнал "Ресторанні відомості", №101, 2006. – С. 12-14.
Барановский В. А. Ресторанный бизнес : Учебное пособие. – РнД. : Феникс, 2005. – 220 с.
Богушева В. И. Бары и рестораны. Исскуство обслуживания. – РнД. : Феникс, 2004. – 352 с.
Бородина В. В. Ресторанно-гостинничный бизнес : Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2003. – 165 с.
Браун Г., Хернер К. Настольная книга официанта : Справочник : пер. з англ. – РнД. : Феникс, 2005. – 320 с.
Волкова І. В., Миропольський Я. І., Мумрікова Г. М. Ресторанний бізнес. – К. : Флінта, 2002. – 184 с.
Іванік О. Л. Тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Електронний ресурс. Режим доступу :
http://www.rusnauka.com/14_APSN_2008/Economics/32215.doc.htm.
Об‘єкти ресторанного господарства. Електронний ресурс. Режим доступу: http://zik.ua/ua/news/2012/05/18/349172.
Macintosh R.W., Goeldner Ch.R., Ritchie J.R.B. Tourism : principles, practices, philosophies. / - New York, 1995.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.