АНАЛІЗ ЧИННИКІВ ТА ПРИНЦИПІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Світлана Коцелко, Наталія Бакуліна

Анотація


викладач кафедри управління персоналом і регіональної економіки.

 

General principles, factors and functions of ettlings, and their influence, are considered on an ettlings on enterprises.


Ключові слова


заробітна плата; принципи; чинники і функції заробітної плати; ettlings; principles; factors and functions of ettlings

Повний текст:

PDF

Посилання


Большая экономическая энциклопедия. – М. : ЭКСМО, 2007. – 816 с.

Звіти хлібопекарських підприємств Тернопільської області. 3. Калина А. В. Организация и оплата труда в условиях рынка. — К.: МАУП, 2003.

Колот А. М. Оплата праці на підприємстві : організація та удосконалення. – К. : Праця. – 1997. – С. 11.

Лук’янченко Н. Д., Дороніна О. А. Управління оплатою праці як важливою складовою соціально-трудових відносин //Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України. – 2004. – Вип. 9. – С.31-34.

Костишина Т. А., Огуй Н. І., Степанова Л. В., Єрещенко О. І. Прогресивні форми організації і оплати праці – основи ефективного управління підприємством. Полтава 2005.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.